Aanpassing Huisregels

Ruimte en begrenzing

Goedemorgen Huisvrienden. 
De puntjes op i. 
De laatste maanden word ik in mijn eigen proces ineens gespiegeld in de alles gevende ruimte die ik altijd bied. Alsof het nu vraagt om begrenzing van die ruimte.

Na flink wat innerlijk zelf onderzoek, maar ook met hulp van een hypnotherapeut, waar ik de afgelopen maanden een aantal sessies heb gedaan, is naar voren gekomen dat ik nog beter voor mezelf mag zorgen in de ruimte die ik bied voor de ander. 
Privé en zakelijk. 

Zo liet ik oa systemisch en energetisch mijn oma en haar onzekerheid aan de achterkant van mijn hart wonen omdat ik zoveel liefde te geven heb en ik goed kan dragen. 
Het gevoel hebbende dat er altijd iets tussen mij en ontvangen stond snap ik nu helemaal en is teruggegeven aan mijn oma.

Ontvangen doen we namelijk via de achterzijde van het energetisch hart. Het geven doen we via de voorzijde. 
Ik heb veel liefde te geven zowel persoonlijk als professioneel maar alles laat mij zien dat ik mijn ruimte meer mag begrenzen.

Dit inzicht voelde een beetje apart omdat het iets aanraakte in mij met de onvoorwaardelijkheid die ik bied. Ineens voelde ik een tegenstrijdigheid in mij en na wat worstelingen opende een heel nieuw level van zelfliefde en ik dus vanuit de onvoorwaardelijkheid  voor mezelf mag en kan begrenzen. 

Mijn lichaam in mijn herstel vraagt ieder moment van de dag om begrenzing en afstemming. Its in my face! Ieder moment.
Begrenzing van mijn ruimte in alle opzichten op alle levels in mijn leven. Pittig en prachtig.  Mijn energie, de verzuring in mijn lijf. Naar mijn dochters, familie, vrienden maar ook dus naar mijn klanten en moest ik ook de Huisregels - ook wel bekend als algemene voorwaarde die heel veel vrijheden boden - ook onder de loep nemen. 

Dus uit de onvoorwaardelijkheid en liefde voor mezelf geef ik aan en voer ik de volgende begrenzing van mijn ruimte door:

• Het is Ester zonder H! 
• Oma woont vanaf nu weer in haar eigen ziel, mijn lijf is van mij en alleen ik bewoon mijn lichaam. 
 
• Annuleren kan vanaf heden kosteloos 8uur van te voren. Dus tot 8u van te voren heb je nog steeds heel veel ruimte om je afspraak kosteloos te verzetten. Dus voel aan je lijf de avond voor je afspraak of je werkelijk in staat bent om te komen. Binnen 8uur afmelden wordt de sessie volledig in rekening gebracht behalve als er een sterfgeval is. 

• een vergeten afspraak wordt volledig in rekening gebracht. Ik bel je dan of alles okey is met je en we plannen van een andere afspraak en  stuur je een betaalverzoek. Voldoe je het niet dan stopt onze samenwerking. Ik wil geen gedoe over verantwoordelijkheid voor je eigen proces en geld want dat verstoort direct onze balans in de begeleiding. Het geld van een sessie is een balans tussen jou en mij. De sessie zelf heeft een ongekende waarde voor de rest van je leven. 

• ik stuur geen herinnering voor je afspraak. We maken ’m altijd samen en we checken het dus je bent er altijd zelf bij mits we samen anders afspreken bv in geval burnout waarbij je niet meer kunt onthouden omdat je hersenen overladen zijn.

• Maak bespreekbaar en alsjeblieft wees eerlijk over evt geen geld hebben voor je sessie, dan kijken we samen naar een passende oplossing. Daar blijft altijd ruimte en begrip voor!. 
Ik voel namelijk dwars door de energie van oneerlijkheid heen. 

Ik begrens mijn ruimte maar natuurlijk blijf ik liefdevol openminded voor meedenken en meebewegen als dit nodig blijkt te zijn. 

Het voelt onwennig, nieuw maar nodig. 

In Liefde 
Ester 🧡

Vanaf heden gaan deze Huisregels in. De aanpassing in het regelement worden binnenkort verwerkt. 

IMG-20230216-WA0000 IMG-20230216-WA0000